Onze Leonbergers

Memicedaïska Fleur

Roepnaam: Balou                                                   Is geboren op 28 mei 2014. HD-A, LPN1 N/N, LPN2 N/N en LEMP D/N. 

Balou is een vrolijke en vriendelijke hond. Ze is rustig, evenwichtig en raakt niet snel uit balans. Ze is open naar andere honden, sterk mensgericht, lief en voorzichtig met kleine kinderen.  Ze is stapelgek op zwemmen en gaat graag overal mee naartoe. Bezoek is een feestje en iedereen wordt

                                                                                               dan ook enthousiast begroet. Balou is heel zorgzaam zowel

                                                                                               richting mensen, kinderen als haar grote vriendin Kuma en 

                                                                                               haar dochter Kyra.

Balou heeft tot nu toe één nestje van 10 puppies gekregen op 17 november 2017. (7 teefjes en 3 reutjes)

Memicedaïska Hadeweij

Roepnaam: Kuma 

Is geboren op 16 mei 2015. LPN1 D/N, LPN2 N/N en LEMP N/N. 

Kuma is een vrolijke vriendelijke deugniet en een enorme knuffelbeer. Ze kan enorm hard rennen, zwemt heel graag en is de spele-tante van voor alle puppies. Visite is een feestje. Ze begroet volwassenen en kinderen met veel enthousiasme. Ze staat vooraan wanneer er iets lekkers te halen valt.

 

Akyra Les Trésors de Baku

Roepnaam: Kyra 

Is één van de dochters van Balou en geboren op 17 november 2017. LEMP N/N, LPN1 en LPN2 N/N. Kyra is een enthousiast open meisje. Ze houdt enorm van knuffelen en gaat graag met mama en tante Kuma mee op pad. Ze geniet ervan wanneer een broertje of zusje komt logeren en zwemt  enorm graag. Ook voor Kyra is visite een feestje. Ze begroet iedereen heel enthousiast. Ze is dol op fruit.

Memicedaïska Lynette

Roepnaam: Nala

Is in juli 2018 bij ons komen wonen. Ook zij komt van de Memicedaïska kennel. Nala is geboren op 9 april 2018. LEMP N/N en LPN1 en LPN2 N/N. Nala is onze jongste en een echte guitige belhamel. Ze houdt enorm van knuffelen, stoeit graag met Kyra en heeft eten als hobby. Samen met Kyra en Kuma vliegt ze elke dag als een raket door het bos en rent de afstand wel drie keer. Ook Nala vindt alle visite gezellig en doet haar best om bij het begroeten haar vriendin Kyra te overtreffen.


gezond, Vriendelijk, mensgericht en mentaal in balans