Onze Leonbergers

Akyra Les Trésors de Baku

Roepnaam: Kyra 

Is één van de dochters van Balou en geboren op 17 november 2017. LEMP N/N, LPN1 en LPN2 N/N. Kyra is erg enthousiast en open. Ze houdt enorm van knuffelen, wil graag alle aandacht en is een echte waterrat. Wandelingen langs het water legt zij door het water af. Stokken halen in het water is super leuk, al brengt ze ze niet terug, en ons terug naar de kant slepen is nog leuker. 


Kyra is inmiddels al twee keer moeder geworden. Ze is een zorgzame en geduldige mama. 


Kyra is een meisje, dat graag lief gevonden wil worden en standjes krijgen dus maar niks vindt. Ze luistert daarom heel goed. Alleen vindt ze visite zo geweldig leuk, dat haar enthousiasme wel eens overweldigend kan zijn.

Memicedaïska Lynette

Roepnaam: Nala

Is in juli 2018 bij ons komen wonen. Nala is geboren op 9 april 2018. LEMP N/N en LPN1 en LPN2 N/N. Nala is onze belhamel. Ze houdt enorm van knuffelen en heeft als hobby eten. Ze is er heel bedreven is om van alles te pikken wat niet voor haar bedoeld is. Ze weet net zo goed als de anderen dat ze niets mag pikken. Maar in tegenstelling tot hen incasseert ze het standje graag als het lekkers het waard is. Samen met Kyra, Kuma en haar dochter Doudou vliegt ze elke dag als een raket door het bos en rent de afstand wel drie keer. 


Nala heeft inmiddels een nestje gekregen en is de meest lieve zorgzame moeder die je je kunt voorstellen. Haar liefjes raken nooit op. Wanneer haar dochter van een van de andere roedelleden of ons een standje krijgt, komt ze direct in actie om de lieve vrede te bewaren en probeert ze met kusjes te bemiddelen. 


Net als onze andere meiden is Nala dol op visite. Vooral vanwege het lekkers dat vaak wordt meegebracht en het lekkers wat voor de mensen dan op tafel komt. Ze is dan ook het hele bezoek bezig een moment te vinden om vlug iets mee te pikken.

Doudou Les Trésors de Baku

Roepnaam: Doudou

Doudou is één van de dochters van Nala, geboren op 25 mei 2021. LEMP N/N, LPN1 en LPN2 N/N, LPPN3 N/N.

 

Doudou is actief en wil in het losloopgebied alle hondenvriendjes vertellen dat ze echt heel leuk is. Of die daar nu wel of niet op zitten te wachten. Ze geeft niet op en blijft enthousiast ze uitdagen en narennen.  Zwemmen en rennen zijn haar grootste hobby's.

Ze is dol op kleine pupjes en was ondanks ze zelf nog maar een pubertje was al heel behulpzaam en zorgzaam bij het eerste nestje wat zij meemaakte. Ze zal zeker een hele lieve opvolger zijn van onze super nanny Kuma. Alle Logees worden door haar geannimeert. 

 

 

Ook Doudou is gek op visite. Ze kan dan ook nooit wachten om ze enthousiast te begroeten. 

El Coco Les Trésors de Baku

Roepnaam: Coco

Coco is één van de dochters van Kyra, geboren op 8 februari 2022. LEMP N/N, LPN1 en LPN2 N/N, LPPN3 N/N.

 

Coco is een heel enthousiaste meid. Net als mama Kyra kan ze soms haar enthousiasme niet de baas. Ze stuitert dan rond. Haar grote vriendin is onze Doudou. Doudou is haar grote voorbeeld. Alles wat zij doet, doet Coco na. Coco wil graag dicht bij ons zijn en waar je ook gaat zitten, ze ligt op je voeten. Eten en zwemmen zijn haar hobby's. Met negen weken rende ze gewoon achter de roedel het water in en zwom zonder aarzelen alsof ze dit al vaak had gedaan.


Gentle Gigi Les Trésors de Baku

Roepnaam: Gigi                                                  

Is geboren op 22 oktober2022. 

Gigi is een vriendelijk en open pupje. Heerlijk ondernemend en voor de duvel niet bang.

Het is een leuk en pittig meisje.

gezond, Vriendelijk, mensgericht en mentaal in balans