over ons

Wij zijn Carool en Dyana. Samen met onze vijf Leonbergermeiden Balou, Kyra, Nala, Doudou en Coco wonen wij in onze boerderij met veel speelruimte en andere dierenvriendjes buiten en het bos heel dichtbij.

 

Wij houden zielsveel van onze meiden en zorgen met veel liefde voor hen. Zij maken deel uit van ons gezin. Onze meiden hebben veel liefde en aandacht nodig, maar geven ook bergen liefde.

Ze genieten van onze dagelijkse boswandelingen, zwemuitjes, ravotten met elkaar en zijn dol op visite van mensen (groot en klein). Ze spelen graag met andere honden.

Regelmatig nemen we met onze honden deel aan evenementen van de Leonberger Honden Club Nederland, die regelmatig o.a. leuke wandelingen organiseert. Een paar keer per jaar nemen wij deel aan shows om met onze meiden te pronken. Het liefste bezoeken wij buitenshows, omdat deze voor de meiden leuker zijn.

 

Wij zijn gek op pupjes en willen bijdragen aan het voortbestaan van het Leonberger ras. Daarom fokken wij regelmatig een nestje.

Bij ons staat een goed, gezond en gelukkig leven voor onze meiden voorop en dat geldt ook voor de pupjes die bij ons geboren worden. Wij doen ons best om hen een super start te geven, blijven hen hun hele leven volgen en steunen de eigenaren waar nodig bij hun verzorging en opvoeding. Regelmatig komen de bij ons uitgevlogen pupjes  met hun nieuwe baasjes gezellig bij ons op bezoek. Ook komen ze regelmatig logeren wanneer hun baasjes op vakantie gaan. Daar genieten wij enorm van. Op de pagina pupjes vindt u de link naar ons "Les Trésors de Baku" album, waarin u uitgebreide informatie vindt over hoe wij een nestje voorbereiden en hoe wij met onze pupjes omgaan.

 

Wij wensen u veel plezier bij het lezen en bekijken van onze website. Heeft u nog vragen, neem dan zeker contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of per telefoon. Beide vindt u op de contactpagina.

 

Kom ook gerust eens langs te komen om persoonlijk kennis te maken met onze meiden en ons. U bent altijd welkom. Onze meiden zijn gek op bezoek en wij vertellen u graag meer over onze werkwijze, het Leonberger ras en beantwoorden graag al uw vragen.

 

Carool & Dyana Meijs

 

 

gezond, Vriendelijk, mensgericht en mentaal in balans