Pupjes

Hoe wij ons voorbereiden op een dekking en een nest en hoe wij met onze puppies omgaan kunt u uitgebreid in ons 'Les Trésors de Baku' album bekijken en lezen.

Natuurlijk zijn wij ook altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Dat kan telefonisch of via het contactformulier per mail.

Daarnaast bent u welkom om eens bij ons langs te komen om kennis te maken met onze Leonberger meiden en ons. Dan kunt u tijdens een gezellig kop koffie of thee alle vragen die u heeft stellen en zijn wij graag bereid u alles te vertellen over ons ras, onze honden en onze werkwijze.

Balou en Storm krijgen pupjes

 

Balou is drachtig!

 

Op de echo van 11 september waren er pupjes te zien. 

Balou (Memicedaïska Fleur) en Storm (Rosaceae Juanulloa) krijgen pupjes.

Balou is medio oktober uitgeteld.

 

 

 

Op 14 augustus is Balou door Storm gedekt.

 

We hopen medio oktober op een nestje lieve kleine Leobeertjes.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie en een kennismakingsafspraak.

 

 

B-nest Kyra 31 maart 2020

Alle pupjes zijn inmiddels uitgevlogen. Ze hebben allemaal een warm mandje gevonden. Mama Kyra en wij hopen ze nog regelmatig terug te zien.

 

Voor foto's van onze puppyreünie op 13 september 2020 kun je kijken in het album Reünie B-nest Kyra en Wim in de fotogalerij.

31 maart 2020 is onze Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) bevallen van zeven pupjes.

 

Drie teefjes en vier reutjes. Papa Wim (White Rebel Woscany) en mama Kyra zijn apetrots op hun prachtige kroost.

 

De bevalling is vrij vlot verlopen. Mama en de pupjes maken het goed.

Puppyreünie B-nest Kyra en Wim foto's

Met dank aan Ineke de Raaff en Hans en Machteld

Kyra verwacht 7 pupjes. Het weekeinde van 28/29 maart is ze uitgeteld.

Wij zijn er klaar voor. De werpkist en alle benodigde spulletjes staan klaar.

Kyra's buikje groeit lekker.

Eind maart 2020 verwachten we een nestje met heerlijke Leonberger pupjes. Onze Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) is drachtig van Wim (White Rebel Woscany).

 

Akyra Les Trésors de Baku is een dochter van Memicedaïska Fleur en Lionstar's Noble Royal.

 

White Rebel Woscany is een zoon van Thaleia Danaye Woscany en Star of Regulus' Lucky Number.

 

 

 

Heeft u interesse en/of wilt u meer informatie -> neem contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer 0641552934 of per mail via het contactformulier op de contactpagina.

 

Maak gezellig een afspraak om onze Leomeiden en ons n kennen. Onze meiden zijn dol op bezoek en wij vertellen u graag meer over ons ras en hoe wij met onze honden en pupjes omgaan en beantwoorden al uw vragen.

 

  

 

Dekking Akyra Les Trésors de baku

Onze Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) is op 29 januari 2020 gedekt door Wim (White Rebel Woscany).

 

Wij hopen eind maart/begin april een nestje met van die heerlijke Leopuppies te krijgen.

 

Heeft u interesse en/of wilt u meer informatie -> neem contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer 0641552934 of per mail via het contactformulier op de contactpagina.

 

Maak gezellig een afspraak om onze Leomeiden en ons n kennen. Onze meiden zijn dol op bezoek en wij vertellen u graag meer over ons ras en hoe wij met onze honden en puppies omgaan en beantwoorden al uw vragen.

 

  

 

A-nest Memicedaïska Fleur 17-11-2017

In de nacht van 17 op 18 november 2017 is het nestje van Balou (Memicedaïska Fleur) & Zorn (Lionstar’s Noble Royal) geboren. Ze heeft zeven teefjes en drie reutjes gekregen.

Balou, spele-tante Kuma en wij hebben enorm genoten van haar heerlijke baby's.

 

Inmiddels zijn alle puppies op Kyra na uitgevlogen. Kyra is gezellig bij ons blijven wonen en zal hopelijk over een paar jaar zelf ook mama worden.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Balou (Memicedaïska Fleur) geboren op 28-05-2014 te Baarle Nassau bij Ida Lems, wonend in Berghem bij Les Trésors de Baku, Beste teef en Beste van het ras met CAC en CACIB BOB Oss Dog Show 2017, dochter van Memicedaïska Wanikiya (Nederland) Beste teef en Beste van het ras BOB met CAC en CACIB BOB Nederlandse Clubmatch 2012 en Leandro uit ’t Berggat (België) Internationaal Kampioen, uitmuntend op de    LHCN KCM 2017. 

 

 Zorn (Lionstar’s Noble Royal) geboren op 31-05-2012 te Finland, wonend in Frankrijk bij les Léonbergs du Clos de la Wittmatt, Beste pup Parijs 2013, Beste jeugdklasse Flins 2013 en 2 maal excellent tussenklasse Parijs 2014, zoon van CH. Namupalan Dream lionstar (Finland) en CH. Amicus Optimus Antonius dit Norris (Rusland) FCI Kampioen der Kampioenen, Wereld kampioen 2011 en 2012, 4xBIS 7xBIG 30xCACIB 2xRCACIB 45xCAC.


 

Wilt u meer informatie of een pup reserveren? Neem dan even contact met ons op. Dit kan telefonisch (06-41552934) of stuur een mailbericht via het contactformulier.

Dekking Balou En Storm

DEKKING BALOU EN STORM

DEKKING BALOU EN STORM