Kuma           16-05-2015  -  07-08-2022Zondag 7 augustus 2022 hebben we onze lieve Kuma moeten laten gaan.

 

Ze was al een kleine 2 jaar ziek. Destijds toen de diagnose werd gesteld was de prognose nog enkele weken. Maar door haar levenslust heeft ze nog bijna twee mooie jaren bij ons mogen blijven.

 

Ze had wel eens een dip, maar daar kwam ze steeds weer goed bovenop. Behalve deze ronde. Ze was op en had pijn. Dat verdiende ze niet. Dus hebben we dit verdrietige besluit moeten nemen. 

 

Kuma was super lief, teder en enthousiast. Ze was het grootste kado wat we onze Balou destijds konden geven. Wat was die gelukkig met haar nieuwe vriendinnetje. Kuma was heel zachtaardig, kinderen en ook volwassenen werden overladen met kusjes. Iedereen was gek op haar. Ze deed altijd haar best om lief te zijn en genoot van alle aandacht en liefde.  Die ze zelf ook in overvloed uitdeelde.

 

Ze had zelf heel graag mama willen worden. Wanneer we een nestje hadden, was ze helemaal in de zevende hemel en zat ze te zwijmelen voor de werpkist. Als mama even op pad ging, kroop ze vlug bij de pupjes. En later wanneer ze groot genoeg waren om naar de ren in de keuken te verhuizen en buiten te kunnen spelen, was ze een waakzame nanny, die de pupjes bij elkaar hield, ze waste, knuffelde en met ze speelde. Ook hielp ze de mama's met de opvoeding. Helaas heeft ze zelf nooit pupjes mogen krijgen. Maar ze heeft wel mogen moederen.

 

Nu heeft ze rust en geen pijn meer. Ze is bij haar mama, tantes en de pupjes die al aan de andere kant van de regenboog zijn. Vandaar zal ze naar ons kijken en over ons waken. In ons hart blijft ze altijd bij ons.

 

Slaap zacht lieve lieve Kuma.