Nieuws

25-04-2023: Onze Nala (Memicedaïska Lynette) en Napo (Napoleon Leo vom Jerichowerland) hebben een nestje gekregen. Meer informatie vind je op de puppies pagina.

 

 

25-02-2023: Hebben onze Nala (Memicedaïska Lynette) en Napo (Napoleon Leo vom Jerichowerland) een date gehad.

 

We hopen eind april een nestje met heerlijke leobeertjes van ze te krijgen.

 

 

 

07-08-2022: Helaas hebben we onze lieve Kuma moeten laten inslapen. Ze was al geruime tijd ziek, maar zat tot bijna het einde vol levenslust. Maar nu was ze echt helemaal op.

 

Lieve Kuma, rust zacht, we missen je enorm.

 

 

 

08-02-2022: Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) en Smart (Smart Ager Trifolium) zijn papa en mama geworden van zes prachtige pupjes. Twee teefjes en vier reutjes.

 

Mama en de pupjes maken het goed.

 

 

 

30-01-2022: Onze Nala is geslaagd voor de FSK! Trots op onze lieve meid. 

 

 

 

07-01-2022: Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) is drachtig van Smart (Smart Ager Trifolium)

 

 

09-12-2021: Vandaag hebben Kyra en Smart een date gehad. We hopen eerste helft februari 2022 pupje te krijgen.

 

 

01-08-2021: Vandaag is het laatste pupje van Nala en Dexter uitgevlogen. 

Onze Doudou blijft en gaat onze roedel versterken met haar leuke eigenwijze karaktertje.

 

 

 

10-07-2021: Vandaag is onze Kyra geslaagd voor de FSK! Ze had een mooi rapport en na de gedragstest kregen we het compliment dat het zo leuk was om te zien hoe mooi de band tussen Kyra en Dyana is.

 

25-05-2021:

De pupjes van Nala (Memicedaïska Lynette) en Dexter (Rosaceeën Jubata) zijn geboren. 13 Pupjes, 8 teefjes en 5 reutjes. Helaas is een van de reutjes dood geboren, waardoor we 12 gezonde pupjes hebben.

 

Alle pupjes zijn inmiddels uitgevlogen naar hun nieuwe families. Wij wensen hen allemaal een lang, gelukkig en liefdevol leven.

30-4-2021: Nala is drachtig! 28 mei is ze uitgeteld.

29 Maart 2021 hebben Nala (Memicedaïska Lynette) en Dexter (Rosaceeën Jubata) een date gehad. We hopen eind mei een nestje met heerlijke kleine leobeertjes te krijgen. 

13 september 2020 hebben wij de Puppy reünie gehad van ons B-nest van Kyra en Wim.

Het was prachtig weer, alle pupjes en papa Wim en zijn zoon Kees waren van de partij. Samen met mama Kyra, oma Balou en de tantes Kuma en Nala hebben ze een geweldige leuke middag gehad.

Voor meer foto's en video's van de reünie kun je kijken in het album Reünie B nest Kyra en Wim in onze fotogalerij. 

Alle foto's en video's zijn gemaakt door Ineke de Raaff en Hans en Machteld.

 

 

 

Balou is drachtig!

 

Op de echo van 11 september waren er pupjes te zien. 

Balou (Memicedaïska Fleur) en Storm (Rosaceae Juanulloa) krijgen pupjes.

Balou is medio oktober uitgeteld.

 

14-08-2020 is Balou gedekt door Storm.

 

 

 

Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) en Wim (White Rebel Woscany) zijn papa en mama geworden van zeven prachtige pupjes. Drie teefjes en vier reutjes.

 

Mama en de pupjes maken het goed.

 

 

 

Kyra verwacht 7 pupjes. Ze is in het weekeinde van 28/29 maart uitgeteld.

 

 

 

Yazzlin (Aida Les Trésors de Baku) is Nederlands Kampioen geworden. We zijn apetrots op haar en haar vrouwtje Sandra Ekkel.

 

 

 

Op de echo van 28 februari 2020 was te zien dat onze Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) drachtig is van Wim (White Rebel Woscany).

 

Voor meer informatie zie de pagina Puppies.

 

29 januari 2020 is onze Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) gedekt door Wim (White Rebel Woscany).

 

Voor meer informatie zie de pagina Puppies.

 

15 oktober 2019: Balou (Memicedaïska Fleur) is helaas leeg gebleven. Dus in november geen nestje met van die heerlijke Leobeertjes. We zijn er kapot van. maar volgende keer beter. In het voorjaar gaan we er weer voor. 

5 september 2019: Balou (Memicedaïska Fleur) en Storm (Rosaceae Juanulloa) hebben op 3 en 4 september 2019 gedekt. Als alles goed gaat verwachten wij begin november een nestje heerlijke Leobeertjes.

31 augustus 2019: Balou (Memicedaïska Fleur) is al weer een poosje loops. Dus binnenkort gaan we dekken.

 

Balou kijkt al weer uit naar haar vlam Storm (Rosaseae Juanulloa).

 

Als alles goed gaat zal hun nestje begin november worden geboren.

 

Voor interesse en vragen kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

6 mei 2019 hebben Balou (Memicedaïska Fleur) en Storm (Rosaseae Juanulloa) een leuke date gehad. Nu is het wachten op de loopsheid van Balou. Dan willen ze samen een nestje maken.

 

Voor interesse en vragen kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

27 mei 2019: Gisteren naar de Dogshow Oss in de Brabanthallen in Den Bosch geweest.

 

Apetrots op onze Nala (Memicedaïska Lynette) die 1e uitmuntend werd in de jeugdklasse.

En op onze Kyra (Akyra Les Trésors de Baku) die 1e uitmuntend werd in de open klasse.

 

 

31 maart 2018: We hebben een leuke puppy reünie gehad van het A-nest van Balou. Het was een gezellig middag. Heerlijk om alle puppies weer te zien en te zien dat het ze goed gaat en het open en vrolijke puppies zijn.

In de nacht van 17 op 18 november 2017 is het nestje van Balou (Memicedaïska Fleur) & Zorn (Lionstar’s Noble Royal) geboren. Ze heeft zeven teefjes en drie reutjes gekregen.

Balou en wij genieten enorm van haar heerlijke baby's

18 oktober 2017: Onze Balou (Memicedaïska Fleur) is drachtig van Zorn (Lionstar's Noble Royal). Zij verwacht rond 20 november een nest met heerlijke Leobeertjes. Voor meer informatie zie de pagina Puppies. Wil je een puppy reserveren? Geef dan je gegevens door via het contactformulier op de Contact pagina en wij nemen contact met je op om kennis te maken.

18 september 2017: Onze Balou (Memicedaïska Fleur) is  gedekt door Zorn (Lionstar's Noble Royal). Wij hopen rond 20 november op een nest met lieve, gezonde Leonbergerpuppies. Voor meer informatie zie de pagina Puppies. Wil je een puppy reserveren? Geef dan je gegevens door via het contactformulier op de Contact pagina en wij nemen contact met je op om kennis te maken.

Onze Balou heeft haar Prins gevonden!

Wij gaan Balou (Memicedaïska Fleur) in augustus te laten dekken door Zorn (Lionstar's Noble Royal). Wij hopen dan in het najaar op een nestje met lieve gezonde Leonbergerpuppies, Voor meer informatie zie de pagina Puppies.

28 mei 2017: Balou (Memicedaïska Fleur) is vandaag eerste in de open klasse met uitmuntend, beste teef en beste van het ras geworden tijdens de Internationale CAC/CACIB in Oss. Hiermee heeft zijn haar eerste CAC en CACIB behaald.

Kuma (Memicedaïska Hadeweij) is vandaag vierde in de open klasse geworden met zeer goed.

Helaas is bij de echo gebleken dat Memicedaïska Fleur schijndrachtig is. 

 

1 maart 2017: Memicedaïska Fleur is gedekt door

                        Mack Zolo la Fami Yen-Ay.

Kijk op onze puppypagina voor meer informatie.

12 februari 2017: Memicedaïska Fleur is geslaagd voor de fokselectiekeuring! Zij zal begin/medio april 2017 gedekt worden. Wij hopen op een nest met heerlijke Leonberger beertjes begin/medio juni 2017.

26 september 2017: Memicedaïska Fleur is getest op HD en Ecvo. De uitslag is HD A en de Ecvo ogentest is vrij van alle ziekten.

11-04-2022: Het laatste pupje is uitgevlogen. Coco blijft gezellig bij ons wonen en daarmee telt onze roedel 10 lieve Leomeiden.